Légy Te is piacod rocksztárja az
Instagramon!

Növeld a rajongótáborodat és profitálj egyszerűen a
jelenlétedből! A Content Catapulttal erőltetett tartalmak és
kellemetlen nyomulás nélkül válhatsz az értékesítés
mesterévé.

Függönyt fel, lássam a részleteket!

Szolgáltató vállalkozó vagy?

Te is rendszeresen posztolsz, sztorizol az Instán?

 • Tisztában vagy vele, mennyire fontos a bizalomépítéshez az állandó és minőségi jelenlét,
  ezért folyamatosan próbálod követni a legújabb trendeket, tippeket és stratégiákat, hogy
  elkápráztasd követőidet...
 • Hiába egyensúlyozol már így is a család és a vállalkozásod között, azt a kis időt, amit végre magadra szánhatnál, inkább a tartalomgyártásba fekteted...
 • Edukálsz, szórakoztatsz és rendületlenül küzdesz az algoritmus szeszélyeivel...

 

Mégis úgy érzed néha, mintha egy hangtalan léggitár pengetésére pazarolnád minden erődet?

 

Bár rengeteg időt és energiát fektetsz a tartalomkészítésbe, néhány kedvelésen kívül még mindig nincs más eredményed, mert meg sem hallanak téged.

Biztos gondoltál már rá, hogy ezen a felületen is lehetne értékesíteni, de nem akarod a szolgáltatásodat tukmálni és nem szeretnél nyomulósnak sem tűnni követőid szemében.

És hiába a magas követőszám, ha lehetetlen bevételt generálni belőle.

Lassan kezd az egész roppant frusztrálóvá válni. Ráadásul tehetetlenül végig kell nézned, ahogy a konkurenciád rakéta üzemmódban hasít melletted. Az imposztor szindrómád az egekben, a lelkesedésed pedig a tengerszint alatt többszáz méterrel.

Pedig az Instagram egy szuper platform arra, hogy kisvállalkozóként valódi, releváns közösséget építs és profitálj is a jelenlétedből. Hogyan lehetséges?

Pszt! Dobpergés következik. Ha hasonló cipőben jársz, most jól figyelj!

 

Felejtsd el a léggitárt! Hatalmas mélynyomókat
és igazi rockszínpadot érdemelsz!

 

Tudom, hogy bitang jó szakember vagy a területeden, és ezt meg is kell mutatnod mindenkinek! Itt már nincs helye szégyenlősködésnek, a tettek mezejére kell lépned. Ne félj, nem fog fájni, csak a komfortzónádból kell kicsit kilépni.

 

A Content Catapult segít neked ebben!

 

Most képzeld el, hogy Catapultálóként végre megszabadulsz az energiarabló, ugyanakkor teljesen hatástalan tartalomgyártástól!

Cserébe viszont:

 •  minden nap pontosan tudod, miről sztorizz és mely posztokat tedd ki a felületedre,
 • olyan érdekes és figyelemfelkeltő a jelenléted, hogy szinte nem győzöd olvasni az értesítéseket,
 • a követőid száma valódi növekedésnek indul,
 • a kifejezetten menő Reels-videóidat látva csak ámulnak a versenytársaid,
 • sorra érkeznek az árajánlatkérések és a jobbnál jobb megrendelések
 • Mindezek mellett egy biztonságos és egymást segítő banda tagja is vagy. Egy olyan klassz közösségé, ahol együtt tanulsz és fejlődsz a hozzád hasonló, céltudatos és boldogságra vágyó vállalkozó társaddal. Egyensúlyba kerül a munka és magánélet szuperszenzitív mérlege, és végre magadra is odafigyelhetsz.

 

Wow! Hát erre vágyom én is!

Csatlakozz a Content Catapultba, ahol megmutatom, hogyan lehet a vállalkozásod egyik legütősebb ügyfélszerző eszköze az Instagram!

 

Nem titok, az Instagram tekintetében is számtalan online tudástár elérhető, mindegyik más felépítéssel. Bevallom, nem ismerem őket. Egyről viszont biztosíthatlak: a Catapult nem az a hely, ahol a pénzedért cserébe a nyakadba zúdítják az összes tananyagot és utána feléd sem néznek. Épp ellenkezőleg!

A Content Catapult kifejezetten szolgáltató vállalkozókra specializálódott, csoportos mentorálási program, ahol nem maradsz magadra.

A rendelkezésre álló tudásanyag mellett gyakorlatias példákkal és konkrét, a te szolgáltató
vállalkozásodra szabott ötletekkel, valamint exkluzív tartalmakkal, kihívásokkal, workshopokkal és offline találkozókkal is hozzájárulok a fejlődésedhez.

Csapjunk a húrok közé, megnézem a lehetőségeket!

 

Mihez kapsz azonnali hozzáférést, ha csatlakozol?

 

Content Catapult tagként már csatlakozásod pillanatában megkapod az alábbi workshopok felvételét:

És ez csak a kezdet!

 
Bekerülsz egy hihetetlenül motivált vállalkozói közösségbe, és hétről-hétre olyan tudásanyaggal
gazdagodsz, melyet azonnal beépíthetsz az Instagram jelenlétedbe. 
 • Az Instagram Sales Sztorizás módszerem elsajátításával te is mesterévé válhatsz a nyomulásmentes értékesítésnek, mellyel nem zavarod követőidet. Sőt! Egyenesen odalesznek érte!
 • Konkrét sztoriötletek birtokába jutsz a hónap minden napjára, melyek kampányidőszakon kívül is folyamatosan támogatják a szolgáltatásaid értékesítését.
 •  Bejáratott, kipróbált és bizonyított tippeket és példákat kapsz, melyeket nemcsak tanulóim használnak, de én is sikerrel alkalmazok az értékesítésben.
 • Megtanulhatod a Reels-videók és lapozós posztok tudatos alkalmazásának praktikáit.
 • Megismerheted a szolgáltatások értéklépcsőjének felépítését.
 • Elsajátíthatod azoknak a szuper automatizmusoknak a használatát, melyek nemcsak kiváló ügyfélszerző eszközök, de hihetetlen mennyiségű időt és energiát is megspórolnak
  számodra.
 • Megmutatom a workshopok és LIVE videók, valamint felfedező hívások levezénylésének lépéseit
 • Konkrét, a gyakorlatban is használható vázszerkezeteket és lépésről-lépésre útmutatókat biztosítok számodra minden tudásanyaghoz, hogy mielőbb könnyedén alkalmazni is tudd a tanultakat.
 • Havi rendszerességgel részt vehetsz egy Catapult workshopon, melyeken minden alkalommal a tartalomkészítés és az ügyfélszerzés van a fókuszban.
 • Havonta 1 alkalommal Kérdezz-Felelek csoportos videóhívást is tartok, ahol a témáinkhoz kapcsolódó kérdéseid megválaszolásával segítem majd a haladásod.
 • Minden Workshop és Kérdezz-Felelek felvételét visszanézheted, ha nem érsz rá élőben jelen lenni.
 • Havi élő találkozókon és egyéb programokon vehetsz részt Catapultáló társaiddal, hogy a közösség fantasztikus építő ereje által még nagyobb léptékben fejlődhess.
 • Exkluzív tartalmak, trendek és újdonságok beharangozása, hogy valódi lépéselőnyre tegyél szert versenytársaiddal szemben.
 • Számtalan további bónuszt is tartogat számodra a Content Catapult, melyek egyszerűsítik a tartalomkészítést és motiváltan tartanak a márkád építésének folyamatában.
 • Tagsági díj kedvezményt is kapsz, az előfizetésed hosszának függvényében.

Szeretném, hogy tartalmaid elkészítése gyorsabb, könnyedebb legyen, és te is megtanulj hatékonyan értékesíteni az Instagram felületén.

 

Egyszerűbben: az én fő célom, a te sikered.

Minden rocksztár mögött áll egy magabiztos és lendületes menedzser

Ismerj meg engem!

 

Helló, Fenyő Csilla vagyok!

Az Instagram vállalkozói közössége thecontentqueen.hu néven ismer. Vállalkozói életemet néhány éve egyedülálló anyaként, egy 2 éves kis totyogó mellől kezdtem. Akkoriban egy arcápolási kiegészítőket forgalmazó webshopot üzemeltettem, a marketing tapasztalatom 0 volt. Elárulom neked, mindössze 1 db terméket (jól olvasod, tényleg egy darabot) tudtam eladni, mert gyomorgörcsöm volt a „nyomulós” címkétől és az értékesítéstől.

Rengeteg csalódás, ide-oda kapkodás és anyagi veszteség vezetett oda, hogy rájöjjek, mi az az egy dolog, amire fókuszálnom kell. Így született meg a thecontentqueen.hu. És később a Content Catapult is, ahol a számomra hatalmas sikert hozó social selling technikákkal segítek a hozzád hasonló, fejlődni vágyó, motivált és tettre kész vállalkozónőknek. A tanított módszereket én is folyamatosan alkalmazom.

A sikert sosem a követők és lájkok számában mérem, bár Instagram oldalam mára több mint 10.000 aktív követővel rendelkezik. A legnagyobb diadal számomra a számtalan pozitív visszajelzés és a velem megosztott vállalkozói sikertörténetek. Tarts te is velem!

Veled tartok, Csilla! Induljon hát a Rock'n'Roll!

Ezt mondják, akik már catapultáltak velem...

 
Még több eredményt szeretnék látni!

Számolj le a félelmeiddel és kerülj végre te is reflektorfénybe!

Megértem, ha nehezen hagyod el a komfortzónádat. Rengetegen vagyunk, akik nem rendelkeznek semmilyen vállalkozói vagy marketing előélettel. Szüleink bérből és fizetésből élő alkalmazottak voltak, akik sokszor azt sulykolták belénk, hogy csak álljunk be a sorba. Ne erőltessünk semmit, kerüljük a feltűnést, hogy nyugodt és békés életünk legyen.

A világ azonban fenekestül felfordult! Menni kell, tolni magadat és a vállalkozásodat, mert csak így juthatsz előre. Ugyanakkor a direkt reklámoktól és a sales-es szövegektől már mindenkit kiráz a hideg. Tudom, hogy könnyű elbizonytalanodni. De hidd el, hiába vagy kiváló szakember, ha nem vagy jelen, szinte nem is létezel.

Gondolj csak bele! Hány embernek tudnál bármilyen módon segíteni, ha végre megismernék a zsenialitásodat? Nem számít, hogy kezdő vagy haladó szinten állsz a vállalkozásodban. A lényeg a fókuszon van: megmutatni minden leendő ügyfelednek, hogy te igazán jobbá tudod tenni életüket. Ha te is olyan szolgáltató vállalkozó vagy, aki nem a kifogásokat keresi, hanem a kilövéshezszükséges rakéták gyújtózsinórját, a Catapultban a helyed. Garantálom, hogy egy számodra is építő és élvezetes, klassz folyamat részese leszel. Ha catapultálsz, örökre elfelejtheted a lámpalázat és a tartalomkészítéssel töltött fájdalmas órákat. Az egyszerű és könnyen kezelhető automatizmusoknak és a nyomulásmentes értékesítési technikáknak köszönhetően pedig az Instagram oldalad és a vállalkozásod is megtelik végre élettel.

Csatlakozz a Content Catapulthoz, hogy mielőbb jöjjenek az eredmények!

Content Catapult tagság

10.000 Forint

Havonta megújuló előfizetés

Content Catapult 1 havi tagság
10.000 Ft/hónap, ami havonta automatikusan megújul, vagyis mindösszesen 333 Forint/ nap

 • Teljes hozzáférés minden Content Catapult tananyaghoz és a májusi The Reels Project videókészítő kihíváshoz 
 • Instagram Sztori feladatok, példák és tippek a hónap minden napjára
 • Havi egy csoportos Workshop, ami kifejezetten az Instagramon való tartalomkészítést és értékesítést hivatott megkönnyíteni a számodra
 • Az előző hónapok workshopjainak, kérdezz-felelek beszélgetéseinek felvétele, extra segédanyagok
 • Havi 1 ingyenes élő találkozó Budapesten a többi Catapultálóval
 • Havi 1 Kérdezz-Felelek csoportos online beszélgetés velem
 • Célorientált, szupermenő közösség, ahol mindenki ugyanolyan elkötelezett a saját fejlődése iránt
Belevágok, jöhet az 1 havi tagság!

Content Catapult tagság

25.500 Forint

3 Havonta megújuló előfizetés

Content Catapult 3 havi tagság
25.500 Ft/hónap, ami  3 havonta automatikusan megújul, vagyis mindösszesen 283 Forint/ nap

 • Teljes hozzáférés minden Content Catapult tananyaghoz és a májusi The Reels Project videókészítő kihíváshoz 
 • Instagram Sztori feladatok, példák és tippek a hónap minden napjára
 • Havi egy csoportos Workshop, ami kifejezetten az Instagramon való tartalomkészítést és értékesítést hivatott megkönnyíteni a számodra
 • Az előző hónapok workshopjainak, kérdezz-felelek beszélgetéseinek felvétele, extra segédanyagok
 • Havi 1 ingyenes élő találkozó Budapesten a többi Catapultálóval
 • Havi 1 Kérdezz-Felelek csoportos online beszélgetés velem
 • Célorientált, szupermenő közösség, ahol mindenki ugyanolyan elkötelezett a saját fejlődése iránt
Belevágok, jöhet a 3 havi tagság!

6 havi Content Catapult tagság

50.000 Forint

6 Havonta megújuló előfizetés

Content Catapult 6 havi tagság
50.000 Ft/6 hónap, ami félévente automatikusan megújul, vagyis mindösszesen 277 Forint/ nap

 • Teljes hozzáférés minden Content Catapult tananyaghoz és a májusi The Reels Project videókészítő kihíváshoz 
 • 1 havi előfizetési díj ajándék!
 • Instagram Sztori feladatok, példák és tippek a hónap minden napjára
 • Havi egy csoportos Workshop, ami kifejezetten az Instagramon való tartalomkészítést és értékesítést hivatott megkönnyíteni a számodra
 • Az előző hónapok workshopjainak, kérdezz-felelek beszélgetéseinek felvétele, extra segédanyagok
 • Havi 1 ingyenes élő találkozó Budapesten a többi Catapultálóval
 • Havi 1 Kérdezz-Felelek csoportos online beszélgetés velem
 • Célorientált, szupermenő közösség, ahol mindenki ugyanolyan elkötelezett a saját fejlődése iránt
Hosszabb turnét tervezek, 6 hónapot kérek!

Kérdeznél még valamit? Nézd, lehet, hogy már meg is válaszoltam

100% Elégedettségi Garancia


Ne várj tovább! Próbáld ki a Content Catapult tagságot és ha nem tetszik, írj nekem 7 napon belül egy emailt és kérdés nélkül visszafizetem az árát!

Meggyőztél! Kipróbálom!

Talán izgulsz, hogy színpadra lépsz?

 

Ha hiszed, ha nem, én is izgultam annak idején. Olyannyira, hogy minden videós bejelentkezésemnél egy bögrét szorongattam, hogy ne lássák a követőim, mennyire remeg a kezem. Ugye hihetetlen?

De rájöttem, az izgulás nem annak a jele, hogy valami nem neked való. Egyszerűen azt jelenti, hogy amit tenni fogsz, az igazán fontos a számodra. Nekem például az, hogy minél több szolgáltató vállalkozónak segítsek bekapcsolni a rakétákat az Instagramos értékesítéshez. Ezért írok hírlevelet, ezért készítettem már többszáz edukatív videót és bejegyzést instára.

A Content Catapult azonban ennél sokkal, de sokkal többet jelent!

Egy olyan összetartó és lojális közösséget, ahol én és a Catapultálók is elkötelezettek vagyunk saját és vállalkozásunk fejlődése iránt, és változtatni akarunk. Mindannyian egy fenntartható, boldog élet felépítésén dolgozunk, ahol azzal kereshetjük pénzünket, amivel akár ingyen is szívesen foglalkoznánk.

Ha te is változtatni szeretnél végre, ne izgulj. Gyere és légy te is a bandánk tagja - hasítsunk együtt rocksztárként az Instagramon!

Hasítok veletek, jelentkezem! Induljon hát a rock’n’roll!