Eljött az idő, hogy te is belevágj az Instagram Reels videókba!

Iratkozz fel és egy 10 levélből álló e-mail sorozatban bemutatom számodra azokat a Reels videó típusokat, amelyeket szolgáltatóként neked is ki kell használnod a márkád népszerűsítésére!

Iratkozz fel és bemutatom azokat a Reels videókat, amelyeket szolgáltatóként te is felhasználhatsz a márkád népszerűsítésére!

Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintése

Ismerj meg! 

Szia, Fenyő Csilla vagyok!

Az Instagram vállalkozói közössége The ContentQueen néven ismer. Vállalkozói életemet néhány éve egyedülálló anyaként, egy 2 éves kis totyogó mellől kezdtem. Akkoriban egy arcápolási kiegészítőket forgalmazó webshopot üzemeltettem, a marketing tapasztalatom 0 volt. Elárulom neked, mindössze 1 db terméket (jól olvasod, tényleg egy darabot) tudtam eladni, mert gyomorgörcsöm volt a „nyomulós” címkétől és az értékesítéstől.

Rengeteg csalódás, ide-oda kapkodás és anyagi veszteség vezetett oda, hogy rájöjjek, mi az az egy dolog, amire fókuszálnom kell. Így született meg a thecontentqueen.hu. És később a Content Catapult is, ahol a számomra hatalmas sikert hozó social selling technikákkal segítek a hozzád hasonló, fejlődni vágyó, motivált és tettre kész vállalkozónőknek. A tanított módszereket én is folyamatosan alkalmazom.

A sikert sosem a követők és lájkok számában mérem, bár Instagram oldalam mára több mint 10.000 aktív követővel rendelkezik. A legnagyobb diadal számomra a számtalan pozitív visszajelzés és a velem megosztott vállalkozói sikertörténetek.

Tarts te is velem!